Category: exo.vilje

Scrödingers bak

kap 06 i 10. tidsalder “Intuition
(5/5) i kategorien bak.vilje
Status: påbegyndt

bak.poetisk

Det sidste bak.sjal svæver i de øvre luftlag da en vulkan eksploderer og sender millioner af tons aske til vejrs. Ubeskrivelige turbulenser blandes i mangefarvede mønstre da askeskyen støder ind i et passerende tordenvejr.
Sjalet vikles op om sig selv og falder mod jorden mens det rives i stykker i vinden, opblandes i asken og gennemsteges i lynets lue.

Mens bjerget hastigt nærmer sig vågner viljen for første gang i en bak.evolve der sanser angst og håb i samme puls og hager sig fast i og arbejder sig ind i et faldende hagl. Et hagl der snart efter bedækkes med aske og strejfes af et lyn, et lyn der forvandler asken til et termolag uden på haglet uden på bak.vilje.01-> nu bak.termokugle lander på blød sne og ruller sig snart stor og fortsætter ned af bjerget og starter en lavine der med voldsom kraft river alt muligt bjergsnavs med sig ned mod en revne vulkanudbruddet har skabt for foden af bjerget.

Her omdannes lavinen til en drivende pøl af kogende mudder der næres af den underliggende strøm af klodens indre.

Her i driver viljen, viljeløst!

Termokuglen fanges af en opadgående gasstrøm, på vej op til overfladen af mudderfloden hvorfra den med stor hast sendes videre op i luften, rammer et klippefremspring, befries for mudder og snask og returneres hen over den tyktflydende flod i smut efter smut efter smut og stopper først yderst på kanten af en kilometerdyb kløft. Her ligger viljen nu både til og ikke til blandt klodens individer…

… og hvad der vil ske med viljen vil først blive skrevet efter alt andet er sagt! (31. maj 2010)

bak.visuelt
…der arbejdes på billedet…
exo.opslag
  • geografi
  • biologi
  • astronomi
exobak er en work in progress fortælling skrevet og illustreret af Søren helvildt Raagaard
 

På vegne af alle bak indbydes DU til at efterlade nogle af dine tanker i nedenstående reply-box.

Scrödingers bak