Category: exo.tid

bak.dandelion.flyver

kap 08 i tidsalder “Specialiteter
(5/10) i kategorien bak.tid
Status: påbegyndt

bak.poetisk

Når der ikke er nogle vilje til at sammenligne tidernes udvikling kan alt gå til grunde men hvad der parre sig kan sammenholder den “oprindelige beslutning”* til overlevelse, leg og udvikling!

…En bak.parat.seperat dvæler i vandet og fylder sin bak.kammer.næring med exo.brandstof. Det varme vand oplader bak.power til bristepunktet og SWAOIOIOIOIOIOIOINNNG! Deler den sig i to og tager bak.kontakt før end strømmen kan rive den nye videre ned mod storbyen. Bak.ny.tentak modtager sin første bak.puls og når kun lige at takker ved at give sin bak.puls tilbage, før de slipper hinanden

Den fanges på ny i en undervandspolka hvor hver bak.kontakt former lidt eller noget eller en hel bak.funktion og langsomt går bak.ny’s bak.fabrik igang med at skabe det den kan. Tilfældet vil at denne bak ikke er på vej til storbyen men hvivles op af vandet og lander i en exo.pyt hvor vandet er mere stille, mere grumset og drænet for exo.næring. Millioner af bak holder hinanden i en kæmpe bak.gruppekrammer og udgyder alle exo.kemi i vandet, De gøre sig lette og holder bare nok næring til at kunne vidersende bak.puls fra toppen af krammeren. Alle har de deres bak.tentak så langt ude som muligt og slymget ind i hinanden som en muskel er vævet for maksimal stabilitet.

* = kommende

Følger man denne stængel af fortsatte bak.krammere op til toppen ligner hele den en knude der rækker ud og slynger sig opad mod den øverst del der dele sig udefter i fire hovedretninger med 1000vis af små bak.krammer.stængler strittende så fine som hår der lige nøjagtig når den næste stritterretning og danner et fint masket sejl..

Denne mængden af bak har skabt en bak.dandelion.flyver der kan rejser bort på vinden med alle de signaler som disse bak evner. Bort i vinden flyver de for at blande sig med andre grupper af bak, blande sig med dem og igen bygge flyvere, flyve videre og dele nye signaler med andre bak der har haft held til at skabe ikke bare mobiletet men også bedre fordøjelse, søvn, lys og lyd sensorer, væskefordelere, rørledninger, dele af det samarbejde der bliver til viljen.

Fra nu af kan bak.formåen komme langt omkring på kloden.

bak.visuelt
…der arbejdes på billedet…
exo.opslag
  • geografi
  • biologi
  • astronomi
exobak er en work in progress fortælling skrevet og illustreret af Søren helvildt Raagaard

På vegne af alle bak indbydes DU til at efterlade nogle af dine tanker i nedenstående reply-box.
alle kommentarer kan kvalificere til et dekoreret hverdagsobjekt…

flyveren