Category: maleri

exo.gratis.postkort

kap 10 i tidsalderen
Specialiteter
status: påbegyndt
(10/12) i kategorien exo.oversigt

Det er med stolthed at exobak kan præsentere sin første udgivelse:

Download fra: http://exobak.menneske.dk/exo-url/PR/exobak-PR-specialister.pdf

bak.poetisk

……en bak.normal (?) har et langt liv (relativt), men ikke nogen lang livsrejse foran sig efter den er blevet delt i live.

Kun bak.pioner tager på tur, kun ganske få bak når kloden rundt. Bak.pioner har udviklet en form for lommer, hvori alle bak.signaler kan gemmes og gives videre ved mødet med andre bak. Således kopieres bak.gøren til andre bak i andre bak.byer og denne bak.chat er i og for sig den første sproglighed bak imellem overhovedet.

Flydende bibloteker af bak.muligheder der foregriber open source med små 3 milliarder år… Ingen bak forstår denne sammenhæng, men reagerer på den. For bak bare er og bak bare gør uden egentlig at ville noget med det. Bak er i live og det fylder dem med appetit på de muligheder der viser sig, de afprøver bak.gøren i samarbejde i par eller 100 ad gangen eller nogle gange millioner/milliarder m.fl af bak.sammen om at skabe noget holdbart.

Af og til lykkedes noget, således at overlevelse bliver nemmere i bak.by og således opstår nye vilkår der kan benyttes i exobak videre færd på tilblivelsens udviklingfærd.

Bak.pioner er selv en bak.gruppe på 10 til 100 bak der lever inde i bak.chassis. Der er ingen tvivl om at dette er en milepæl på vejen mod væsenernes videre forædling, at kunne koordinere sig indbyrdes og interagere med en intetanende omverden.

Det er overordentligt brugbart, når vi ved at viljen på et tidspunkt skal indtræffe, og at det er netop er der at denne fortælling tager sin afslutning…(se Schrödingers bak)

bak.visuelt
Klik her for at hente postkortene
exo.opslag
  • geografi
  • biologi
  • astronomi
exobak er en work in progress fortælling skrevet og illustreret af Søren helvildt Raagaard

På vegne af alle bak indbydes DU til at efterlade nogle af dine tanker i nedenstående reply-box.