kategorier

Følg med her for hvilke malerier der er malet:
Landskabsmalerier fra en anden planet. Atmosfæreren er tungere og tykkere, lyset anderledes og med en anden farveskale. Vores kameraer kigger med varmefølsomme øjne eller vores optik strækker sig til det yderste og det mindste.Denne serie af malerier er nok den mest romantiske der kommer ud af dette projekt.
Denne kategori indeholder for det meste PR for projektet. Jeg ligger ud søndag d. 6 september med 3 postkort i en PDF. Senere udkomme plakater, tegneseriestriber også på PDF. Men du kan også erhverve dig: t-shirts, lightere, lommelærker med exobak.dekorationer på hvis du bidrager med din viden eller din fantasi.
Puls… egentlig overlevering af energi, kemi, viden osv. fra klode til bak og fra bak til bak. Der skal kommunikation til før noget samarbejder og samarbejder kan skabe individer der kan skabe hele bak.byer der rummer hele fortællinger.”Det er de impulser der bliver forstået der bliver til sprog og det er sprogets elektrokemiske impulser der er hjertet i de samarbejder der bliver mulige og bliver til.”
Denne kategori kan indholde spor af underholdende misforståelser.
I en hver historie er der milepæle der ændre noget afgørende ved hvad der kommer efter dette tidspunkt. Alt står på skuldrene af noget der går for ud for selve skuldrenes opståen.I den stor kosmiske blender opstår der hele tiden (dvs. hele tidens udstrækning) muligheder der nærmer sig eller fjerner sig fra at være organismer der bliver konsistente og formår at holde sig stabile på trods af blenderens gigantiske evne til at sammenvikle alt andet igen og igen. Blandt mine jordiske favoritorganismer findes: havet, atmosfæren og magnetfeldtet mfl..
Det mindste der stadig har betydning for tilblivelsen af denne historie og i sidste ende tilblivelsen af viljen. Denne serie er en første der bliver til Primo oktober 2009.

klik her for at følge tilblivelsen

Alt forståelse står på skuldrene af det der går forud for opfattelsen. Som med alt sprog er det kun de ord der finder forståelse der overlever og derved bliver en del af signalapperatet individerne imellem lever videre med og andre individer når at opfatte før dette signal denne puls igen forsvinder for noget mere nyttigt.
Samfund rummer 7 kapitler der har det tilfælles at de beskriver kollaborationsmetoder individerne imellem.
Viljens komme, er i virkeligheden kapitler der handler om noget udenfor historien da selve fortællingen ophører på det tidspunkt da et individ begynder at erkende ting og hele det fantastiske spektrum at genstridigheder tager sin begyndelse.
Her beskrives primært de evner som opstår og hvordan dette modtages af andre tiltrædeværende. Billederne forventes at kunne reproduceres i forskellige størrelser.
Kemi fylder 4 kapitler og definere nogle grundmodulers særenighed og deres relevans for den videre udvikling i skabelsen. Formatet på disse 4 billeder er omkring 1 meter kvadratisk.
Voldsomheder der fornyer mulighederne for noget og udryder andet: Meteorer, sygdom og krig
I denne kategori er der kun 2 billeder og de bliver helt sikkert de sidste der bliver malet. Liv/død rummer kun 2 kapitler men der er stort set ikke nogle af de andre kapitler der ikke relatere til disse.
Denne kategori indeholder de historier der ikke rigtig passer ind nogle steder men aligevel er en del af historien måske endda det der binder et kapitel sammen og gør det tilen samlet historie. ingen regel uden untagelser – ingen kategorier uden uden for kategori.
… ret til ændringer forbeholdes…
  • August 22nd, 2009
  • Posted in